понеділок, 10 грудня 2012 р.

Ми захисники своєї Вітчизни

 
Привітання майбутніх захисників
 Хоч і не носиш ти мундира,
Та знаю я, що в важкий час,
Ти, як і всі солдати світу,
Врятуєш Батьківщину й нас.
    Шостого лютого народ України святкує День захисника Вітчизни.  В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. І цього зв'язку не порушать навіть найбільші зміни в сучасному світі.
   Користуючись нагодою, хочу привітати всіх, хто носить почесне звання захисника Вітчизни, хто вів смертельний двобій із фашистами, хто брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, хто несе сьогодні нелегку військову службу і тих, хто сидить сьогодні за шкільною партою, а завтра  - захисник, з Днем захисника Вітчизни.. Побажати  вам богатирського  здоров'я, довгих років мирного життя,звершення всіх ваших мрій, високих досягнень у нелегкій праці захисника Вітчизни.
  З  приводу цієї дати  у Вишеньківській ЗОСШ школі І -ІІІ ст. відбулося свято, на якому звучали привітання нашим майбутнім  захисникам, проводилися  турнірні змагання між учнями  старших класів.
Турнірні змагання

Немає коментарів:

Дописати коментар