середа, 1 жовтня 2014 р.

"Творець книги - автор, творець її долі - бібліотекар"

Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.

Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.
30 вересня в Хмільницькій районній бібліотеці для дорослих проходили заходи, метою яких було привертати увагу користувачів, давніх друзів бібліотеки, жителів району та міста до книги й читання.
Працівників бібліотеки вітали і вручали подяки та грамоти заступник голови Хмільницької районної ради Юрій Дячок та заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Микола Чекотун, начальник відділу культури Хмільницької РДА Микола Стукан.

Про місце бібліотеки в сучасному інформаційному просторі, впровадження нових форм роботи розповіла директор районної бібліотеки для дорослих Зоя Попова у виступі – презентації « Бібліотека - цікаво, актуально».
Вшановуючи національного генія, в рік його 200 - річного ювілею, що відзначається у всьому світі, до святкування знаменної дати долучилися учасники загально бібліотечної акції голосних читань віршів Тараса Шевченка « Зі словами великим Тараса – навчаюсь, працюю,живу...»,яка пройшла біля пам’ятника Шевченка.

Голосні читання біля пам'ятника Т.Г.Шевченка



 

Немає коментарів:

Дописати коментар