середу, 8 квітня 2015 р.

Виряджала мати сина у солдати


Ведучі урочистостей Іщук юлія та Бартюк Олег
7 квітня в сільському клубі с. Вишенька відбулися урочисті проводи юнаків до лав Збройних Сил України. Дана подія - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків - викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

Привітати призивників Іщука Олега та Шпіхернюка Віктора завітали керівники місцевого самоврядування: сільський голова Кирилюк О.С., секретар Вітюк О.В., голова ветеранської організації  Бондаренко П.Ф., П/П Цимбал Ю.В. а також рідні та близькі.

Привітання та настанови сільського голови
Сільський голова побажав призивникам, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва та зігрівали спогади про батьківську домівку, вручивши  їм матеріальну допомогу.

Цимбал Наталя вручає матеріальну допомогу
Хвилюючі слова від імені батьків, сини яких ідуть в армію, з побажаннями та настановами прозвучали з уст Лариси Іщук. Вона висловила надію, щоб сини через півтора року служби повернулися  живими та здоровими до рідної домівки.  Матері на щасливу дорогу пов’язали синів вишитими рушниками. Призивники дали обіцянку з  гідністю виконувати почесний обов’язок захисника Вітчизни.
Вітають призовників учні місцевої школи

 Настоятель храму Успіня Пресвятої Богородиці отець Ігор  благословив юнаків та подарував їм натільні хрестики та іконки – обереги.

Гарний настрій подарували присутнім  учасники  народної творчості: Іщук Олег, Лукашук Олексій, Стрига Зоя, Бартюк Олег,Іщук Юлія, Гуменюк Наталія


І рушник вишиваний на щастя дала...


Дарують гарний настрій Іщук Олег та Лукашук Олексій




Отець Ігор благословляє юнаків. 
 та учні місцевої школи,які принесли з собою  ляльки -  мотанки  та вручили призивникам як обереги.

Немає коментарів:

Дописати коментар