суботу, 6 червня 2015 р.

Дитинство закінчилося - здрастуй шкільне життя


                                                                      У нас сьогодні свято незвичайне,
Випускників вітає своїх,
Під музику святкову урочисту
     До зали ми запрошуємо їх.

5 – го червня ДНЗ «Сонечко» с. Вишенька відпустив своїх маленьких пташенят із затишного гніздечка – вихованців старшої групи . Відлунали в садочку  чарівні, святкові  звуки випускного балу. Закінчились  для  дітей незабутні часи  дошкільного життя: ляльки, зайчики, ведмедики – залишилися на полицях дитячого садочку. І у нас, батьків, серце огортає смуток, настав час нашим малятам прощатися з безтурботним дитинством. Як швидко лине час! Ніби вчора своїми ніжками вперше переступили поріг дитячого садочка і крихітними рученятами трималися за матусь і татусів. І ось вже урочиста, яскрава зала, розкішні букети квітів, кольорових кульок, чарівні дівчатка, ніби принцеси в своїх бальних сукнях,і звичайно ж елегантні хлопчики. Їх перший бал у житті  – “Прощання із дитинством” у маленьких сердечках залишиться назавжди.  Хвилюючі моменти виступів юних талантів не залишали байдужими ні батьків, ні гостей свята. Кожне слово, кожен віршик  випускника були пронизані любов’ю, вдячністю за роки проведені у дитсадку, сльози іскрилися в очах батьків, коли діти виконували пісні прощання з дитсадком. Діти зверталися з словами подяки до всіх,хто дбав про їхнє щасливе дошкільне дитинство.  Наприкінці балу завідуюча ДНЗ «Сонечко» Ольга Кулик вручила  майбутнім школярам дипломи випускників дитячого садка,  що прибавило гордості в очах дітей. Були вручені також подяки батькам за допомогу у вихованні та навчанні дітей.

Батьки подякували вихователям Цимбал Н.З. та  Степанюк Л.М., помічникам вихователя  Іщук Н.В та  Бартюк О.М., повару Шпіхернюк Н.Б.  за терпіння та ласку, яку вони дарували дітям, за гарне виховання та навчання.

     По завершенню свята діти вирушили до пам’ятника загиблим воїнам для покладання квітів.

    Роки, проведені дітьми у дошкільному навчальному закладі «Сонечко» стали хорошим стартом для навчання в школі, а це, стане запорукою подальших успіхів на навчальній ниві. Найкраща пора  життя, назва якій  – «Дитинство» вже закінчилося.  Здравствуй  «Шкільне життя» – нова пора життя!











Немає коментарів:

Дописати коментар