вівторок, 3 листопада 2015 р.

Йдуть до армії сини


   1 листопада в сільському клубі с. Вишенька відбулися урочисті проводи юнаків до лав Збройних Сил України. Дана подія - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків - викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

 Привітати призовників Макуха Миколу та Мельничука Максима завітали керівники місцевого самоврядування: сільський голова Кирилюк О.С., секретар Вітюк О.В. а також рідні та близькі.

  Сільський голова побажав призовникам, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва та зігрівали спогади про батьківську домівку, вручивши  їм матеріальну допомогу.

  Хвилюючі слова з побажаннями та настановами прозвучали  від  матерів призовників.  Вони висловили надію, щоб сини через півтора року служби повернулися  живими та здоровими до рідної домівки.  Матері на щасливу дорогу пов’язали синів вишитими рушниками.  Новобранці дали обіцянку з  гідністю виконувати почесний обов’язок захисника Вітчизни.

  Настоятель храму Успіня Пресвятої Богородиці протоієрей  Ігор Горохівський  благословив юнаків та подарував їм натільні хрестики та іконки – обереги.

 Гарний настрій подарували присутнім  учасники  народної творчості: Іщуки Олег та Ігор, Іщук Юлія, Гуменюк Наталія  та учні місцевої школи.

 



 

 



Немає коментарів:

Дописати коментар