четвер, 10 березня 2016 р.

Шевченко наш - він для усіх століть...


До 202 -річниці від дня народження і до дня пам'яті Т.Г.Шевченка у Вишеньківській сільській бібліотеці пройшли Шевченківські дні.
Шевченківські дні – це не тільки час спогадів про вірного сина України. Це дні, коли Українці, що розпорошені по всьому світі, відчувають свою національну єдність.

 І знову - березень... І знову линуть до нас думи геніального українського поета.... Традиційно український народ у цей весняний час звертається до постаті Тараса Шевченка, до постаті, яка у своїй величі була, є і залишиться ні з чим не зрівняною, невичерпною для людського подиву й осягнення.

     Нині Шевченко актуальний, бо, щоразу звертаючись до його слів, нові покоління знаходять у них потрібне, цікаве, злободенне. Шевченко - завжди сучасний. Збагнути цей феномен – складне завдання. І розв’язати його можна, лише постійно звертаючись до геніальних Кобзаревих рядків. Допоможе осягнути кожному велич Шевченка виставка – портрет « Всесвітня слава Кобзаря» організована в бібліотеці, а також  увазі користувачів була надана можливість перегляду документального фільму «Наш Шевченко»

Немає коментарів:

Дописати коментар