четвер, 16 червня 2016 р.

Веселися, грай, книжки читай та в Інтернет - центр заглядай!


 Від дому, чи здалека,                                                                                                  відклавши справи в бік,                                                                                                                                                 спішу в бібліотеку                                                                                                        завжди і кожний рік.

       Канікули! Літо - найулюбленіша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто вирушає у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки та Інтернету? Звичайно ж ні! У книг канікул не буває. Тож наша бібліотека радо зустрічає юних читачів, котрі завітали із своїми друзями, які приїхали у гості до своїх бабусь та дідусів.

     У бібліотеці  триває програма літніх читань "Веселися, грай, книжки читай та в Інтернет – центр заглядай".

  З дітьми проводились читання на вулиці "Бібліотека без границь". " Книга - гра-полювання за скарбами", яка об’єднала  дітей, що завітали до бібліотеки читати і не просто читати, а полюбити книгу, віртуальні подорожі на різну тематику.











У бібліотеці для відвідувачів оформлена книжкова виставка "Подорож у країну цікавих книг"

Хто ще не знає як прохолодно і затишно в літню спеку в нашій бібліотеці? Завітайте до нас! Проведіть час з насолодою. Приходьте з друзями, спілкуйтесь - книги чекають на вас. 

                                                                                                                             
. 

Немає коментарів:

Дописати коментар