суботу, 23 вересня 2017 р.

Ваш подвиг не вмре, не загине.

  22 вересня  День партизанської слави в Україні.
 З плином часу важливі уроки історії відходять на другий план та забуваються, але ми не можемо дозволити, щоб героїчні вчинки наших партизанів спіткала така ж доля.  Прагнемо щоб молоде покоління знало,  і разом зі всім людством пам’ятало тих, хто приніс мирне життя на землю, якою ціною все це їм діставалося.

    Вшановуючи пам'ять наших славних партизанів, у бібліотеці діє виставка   «Ваш подвиг не вмре, не загине».  На виставці представлена література  партизанського руху в роки війни та після її закінчення, буклети про партизана – підпільника, жителя с. Вишенька, Павлінського Володимира Петровича,  книга місцевого автора  Поліщука  Петра Івановича «Листи у вічність» та ін.      
       Згадуючи таких людей і доблесні їхні справи, маємо завжди пам'ятати, що партизанський рух пов'язаний з минулою війною - це вічно жива історична пам'ять, яка повинна вчити повазі до минулого та виховувати почуття патріотизму не словом а ділом.

В Інтернет – центрі бібліотеки  діти мали змогу віртуально  подорожувати  партизанськими стежками. Після подорожі було багато запитань, відповіді на які ми отримували  також в Інтернеті.   

Немає коментарів:

Дописати коментар