пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Права дитини не забудь, уважним завжди й всюди будь


   Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей –‒ прекрасне свято радості та надії. 
   Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 
   Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.





   Саме в такий гарний, святковий день з гостинцями та солодощами до вихованців дитячого садочку «Сонечко» с. Вишенька і завітали голова районної ради Зоя Бонсевич, голова райдержадміністрації  Євгеній Буткевич,  заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк, депутат районної ради Ольга Кулик, сільський голова Олександр Кирилюк, працівники культури Юлія Іщук та Наталія Гуменюк.
   Дітки розповідали віршики, танцювали, співали, а самим цікавим заняттям для них був малюнок на асфальті.


   В бібліотеці відкрито книжково – ілюстративну виставку «Мир і дружба не дива, або ЗНАЙ свої права», де користувачі мали змогу ознайомитися з декларацією прав дитини.

Немає коментарів:

Дописати коментар