субота, 24 серпня 2019 р.

З днем народження тебе, рідна ненько – Україна


-         24 серпня нашій новітній державі Україні виповнилося 28 років.
Це найголовніше свято нашої країни  - День Незалежності України.
    23 серпня працівники культури Вишеньківської територіальної  громади завідувачка сільською бібліотекою Наталія Гуменюк та завідувачка  сільським клубом Юлія Іщук підготували та провели свято -  день народження країни, яке поєдналося із Святом Хліба.
   На урочистості були запрошені ті, хто вирощує хліб,  хто  щоденно своєю невтомною працею робить нашу країну заможною, багатою та впевнену у завтрашньому дні.
   У заході взяли участь колектив дитячого садочка «Сонечко», колектив Вишеньківської сільської ради, колектив швейного цеху, аматорський колектив сільського клубу та творчий дитячий колектив з Оксаною Ющенко.
   Колективи підготували та презентували виставки хлібів, різноманітні вироби з тіста, овочі та фрукти, вишиті рушники, подушки, виставка дитячого малюнка та витинанки, снопи та дідухи.
  Виставки всіх колективів були неперевершеними, вражали  своїм різноманіттям, вишуканістю та вабили присутніх ароматом свіжої випічки.
    Аматорський колектив сільського клубу та дитячий колектив вітали присутніх гарними піснями, віршами, гуморесками, танцями та  пригощали запашним короваєм. Присутніх помилуватися виставками та поділитися враження від побаченого було 150 чоловік, яких по завершенню свята частували запашним короваєм .
    З нагоди святкування 28 – ї річниці Незалежності України в сільській бібліотеці відкрито книжкову виставку «Хай світлим буде день твій, Україно!». Для юних користувачів бібліотеки пройшов віртуальний урок «Співай моя чарівна Україно».















Немає коментарів:

Дописати коментар