субота, 5 червня 2021 р.

Журналіст - професія справедливих та відчайдушних.


Ваша зброя - слово,
Штик у вас - перо,
Їх використовуйте
Людям на добро!

Журналістика – професія справедливих, наполегливих, відчайдушних людей, які прагнуть змінити світ на краще.

     Перш за все, журналіст - не тільки творча професія, а й наполеглива праця, часто пов’язана з певним ризиком для життя. Вони добувають  потрібну інформацію всіма доступними і не доступними методами та викладають цю інформацію так, щоб її суть була зрозумілою звичайній людині.

У сучасному світі журналісти є тією силою, що формує громадську думку і впливає на неї. Адже ніщо в сучасному світі високих технологій і шаленого ритму життя не коштує так дорого, як інформація. Слово – потужна зброя.. Журналісти  перебувають у центрі подій і прагнуть знаходити цікаві для людей теми. Взагалі, журналістика –  не просто професія, це покликання, це особливий світогляд
.

     Вишеньківська сільська бібліотека щиро вітає всіх українських журналістів  з професійним святом!  Ви вибрали тернистий шлях: на ньому зустрічаються безсонні ночі, невдячні люди, людський біль і величезні розчарування. Але з іншого боку цей шлях неймовірно цікавий, адже на ньому обов'язково будуть щирі вчинки, великі радості, приємні зустрічі та добрі серця.

  Бажаємо кожному журналісту здійснення нових творчих задумів та удач. Світлими нехай будуть помисли, щирими думки, переконливим журналістське слово. З святом вас, журналісти України!


Немає коментарів:

Дописати коментар