пʼятницю, 9 березня 2012 р.

Мамо, тобі низесенько вклонюсь!

Привітання голови ветеранської організації
БондаренкоП.Ф.
    Все найсвітліше, що є у нашому житті, весна, щастя, радість. кохання, пов'язане з Жінкою, берегинею та продовжувачем роду людського. Тисячоліття світової історії осяяні мудрістю. ніжністю, чарівністю та красотою жінки. Для сучасної жінки немає нічого неможливого,
"вони летіти в космос ладні, і стірати, шити й прати. їм наймення горде - Мати". Сила волі і краса жіночих сердець - потужній оберіг України, в якої жіноче обличчя.
    Такими чудовими словами розпочалося свято Жінки у Вишеньківській  сільській бібліотеці,
На свято були запрошенні жінки, яким присвоєнно звання " Мати - героїння", а їх на сьогодні у нас є десять:
   Балахмей Зінаїда Петрівна, Наконечна Галина Петрівна, Лукіянчук Ольга Василівна , Гончарук Лідія Антонівна, Бобела Віра Мільйонівна, Гончарук Ганна Карпівна, Горбатюк Ганна Борисівна, Климнюк Софія Савівна, Тимощук Марія Василівна та Шпіхернюк Ганна Мусіївна.
  Вітали і  веселили своїх гостей та всіх присутніх на святі голова ветеранської організації Бондаренко Павліна Федорівна, завідуюча сільським клубом Іщук Юлія Миколаївна, завідуюча бібліотекою Гуменюк Наталія Миколаївна, зав. клубом - бібліотекою с. М.Остріжок Маркевич Наталія Іванівна, учні місцевої школи та колектив народної творчості Вишеньківського сільського клубу.
   Лунали пісні , читалися вірші, линув весняний гумор та дотепні жарти.  Вітали наших героїнь і їх внучата. На очах бабусь виступала непрошена сльоза, адже слова вітання та вдячності завжди викликають трепіт душі і розчулюють серця.
Запрошених привітали квітами та подарунками, а сільський голова КирилюкО.С.та організатори свята  зав.клубом Іщук Ю.М., зав.бібліотекою Гуменюк Н.М. та зав. клубом - бібліотекою с.М.Остріжок Маркевич Н.І. запросили гостей до солодкого столу.
Зав. клуб ІщукЮ.М. та завбібліотекою
с.М.Остріжок МаркевичН.М. з кращими побажаннями.
.
Вручення подарунків
Учасники свята вітають гостей
Вітання квітами
   Свято пройшло в теплій та дружній обстановці, адже від таких теплих слів привітання сільського голови Кирилюка О.С., бути завжди красивими. молодими, здоровими, багатими душею, бажаними, щасливими, усміхненими, дійсно стає на душі тепло та затишно.

Немає коментарів:

Дописати коментар