пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

Збережемо світ в якому живемо!


Дизайн Вишеньківської школи
 
Можна зробити гуртом так багато
І про здорове довкілля подбати
Нам щедра і чиста земля до снаги
Ти тільки поглянь гарно як навкруги.

День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» № 855/98. Цього дня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічнихзнань.
З приводу цього Вишеньківська територіальна громада прєдналася до заклику "Збеоежемо світ в якому живемо" і провела прибирання територію села в святковий стан. 
    


  Метою проведення Дня довкілля є поліпшення стану навколишнього природного середовища, створення нових зелених насаджень, і догляд за
 існуючими алеями, прибирання територій від сміття, очищення русел річок, поліпшення естетичного і санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення, проведення різноманітних акцій: оглядів-конкурсів екологічних агітбригад, малюнків і плакатів на екологічну тематику.
Ставок серед села





Поле соняшників у Вишеньці
Бібліотека на природі
Цей день відзначається, коли Земля прокидається після зимової сплячки і блакитними іскорками впевнено починає заглядати в очі весна. Вона ще молода і ніжна, посміхається святково і чисто. А в її ледь чутному диханні вже відчувається таємниця поновлення Землі, її свіжості і краси.


Немає коментарів:

Дописати коментар