середу, 18 листопада 2015 р.

Іспит пройдено. Україна - територія Гідності та Свободи


  
 В знак протесту проти відмови уряду від підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом 21 листопада 2013 року розпочався Євромайдан. Журналісти, студенти та ввесь український народ вийшли на Майдан Незалежності . Рівно рік тому ми навіть не могли уявити, як змінять події Майдану свідомість цілої країни. Свій початок взяла Новітня історія України, справжня незалежність, ціну якої ми не знали. Тепер знаємо ціну життя, дружби та втрат! Знаємо ціну "братерства", підступності та цинізму. Але найголовніше, тепер ми знаємо чого хочемо!
    В пам'ять про полеглих під час акцій протесту на Майдані та неоголошеної війни на Сході у  бібліотеці c Вишенька   пройшов патріотичний урок " Свободу не зупинити", та  оформлено інформаційну виставку «Іспит пройдено. Україна – територія Гідності та Свободи», де представлені  інформація, періодичні видання та фотографії, присвячені трагічним подіям, що відбуваються в Україні.
   А також  присутні мали можливість   переглянути  документальний  фільм


"Палаюча зима. Боротьба України за свободу."


     Вічна пам’ять всім загиблим. А за нас живих молитимемось адже у нас по переду ще відбудова нашої неньки України від жахливих руйнувань війни.          Слава Україні! Героям слава! Герої не вмирають!

Немає коментарів:

Дописати коментар