вівторок, 1 грудня 2015 р.

Допоможи солдату


   «Неоголошена війна триває. Солдати на фронті потребують нашої  з вами допомоги. Не залишаймося байдужими . Підтримаймо наших хлопців в окопах.
Пам’ятаймо, якщо народ не годує власну армію, то буде годувати армію ворога.
Ми лягаємо спати у тепле ліжко, наші вони – в холодні землянки. У нас сьогодні мир, бо солдати там, на передовій, прикривають його власним життям».
Такий клич, такі розриваючи серце слова, надруковані на листівках і розклеєні на людних  місцях  у селі Вишенька з метою проведення акції «Допоможи солдату» 
     Щоб зробити життя наших захисників теплим та ситим у Вишеньківській ЗОШ І –ІІІ ст., 30 листопада, пройшов благодійний ярмарок «Допоможемо  солдатам».
Чого там тільки не було:  від великого асортименту солодощів  та піци з гамбургерами  і пончиками до вишитих  бісером  картин.
   Акція пройшла під чуйним керівництвом педагогічного колективу на чолі з його директором Тетяною Володимирівною Пацалюк.
     «Ярмарок  завершився успішно, принісши нам дохід у 3700 гривень, - розповідає заступник директора з позакласної роботи Тетяна Петрівна Штоюнда.  Зароблені гроші витратимо на закупівлю валянок для бійців.  Учні школи вже закупили понад 100 пар шкарпеток, принесли велику кількість консервації, овочів та продуктів харчування.  Минулої неділі  провели в школі  акцію «П’ять картоплин», де діти зібрали 250 кг картоплі.  Та й люди з села не стояли осторонь, також несли продукти харчування та гроші нашим солдатам. Все це 3 грудня ми передамо нашому надійному  волонтеру Миколі Михальнюку», - закінчила свою розповідь Тетяна Петрівна.
     Побувавши на шкільному ярмарку в школі, я побачила,  яке  велике серце мають ці маленькі діти. З яким ентузіазмом вони, разом з своїми батьками, продавали витвори кулінарії та мистецтва. Ось з кого  нам сьогодні потрібно брати приклад. З такими патріотами Україна переможе.



Немає коментарів:

Дописати коментар