вівторок, 16 жовтня 2018 р.

Гордість і душа держави, її надія й оберіг










     Не  мало літ минуло з часів Другої світової війни, але рани кровоточать і досі, зберігаючи подвиги батьків і дідів. Та війна не обійшла нашу державу і тепер. Сьогодні на нашу рідну землю прийшло нове лихо - біль утрат в зоні АТО.
    Важка це праця захищати мир! Багато  чоловіків знаходяться у лавах збройних сил України. Вони залишили свої домівки і нашу квітучу землю, щоб захищати Україну, її волю, її незалежність. Багато із наших захисників  пішли на війну добровольцями. Їм болить те, що розривають на шматки нашу землю, і ми віримо, що вони відстоять цілісність нашої держави, її волю, її пісню, золоті жита і мир. Нам є що захищати, нам є що берегти! І цей святий обов’язок виконують військові незалежної України. Сьогодні до нас завітали рідні воїнів нашого села, які пройшли пекло Донбасу виборюючи  волю та незалежність нашої держави на сході України, захищаючи нашу землю від вторгнення агресора – це батьки  Стець Ю.В., Колибабчук Р.Р., Штоюнда І.С. Жиліхівський В.Б., Балахмей А.С.,Михальнюк К.П, Олійник П.Г.,Кулик С.О.,Кулик С.А.Іщук А.Я. І сьогодні з нагоди Дня захисника України  їх привітали сільський голова Олександр Кирилюк, голова ФГ «Антей» Петро Кулик, та депутат районної ради Ольга Кулик.
Захід пройшов у приміщенні сільської бібліотеки.
  Організаторами  та ведучими  заходу  виступили  завідувачка сільським клубом Юлія Іщук та завідувачка сільською бібліотекою Наталія Гуменюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар